Selecteer een pagina

123-456789
Straat 12 | 5555 EE Eindhoven

Moderne badkamer

Wat we doen

Overweegt u om uw badkamer te renoveren? Badkamers Eindhoven heeft precies wat u zoekt wij kunnen een prachtige nieuwe badkamer voor u ontwerpen. Met onze heldere werkwijze wordt het realiseren van uw badkamer een fluitje van een cent.

Design

Het begint met het uitkiezen van uw design voor uw nieuwe badkamer. Onze vakkundige medewerkers helpen u met het uitkiezen van het perfecte badkamer design dat het beste bij u past. Dit gaat als volgt in zijn werk:

Meten: Ons team komt eerst bij u langs om de afmetingen van uw badkamer op te nemen.

Ontwerp: Wij ontwerpen een design voor uw badkamer aan de hand van uw wensen. Hierin kijken wij o.a. waar de douche cabine, bad, wasbakken en verwarming komen te staan. Ook kijken we hoe de watervoorzieningen zijn aangelegd en of we hier voor iets voor aan moeten passen. We zorgen er ook voor dat het tegelwerk past bij het gekozen sanitair. We ontwerpen net zolang door tot u 100% tevreden bent met het ontwerp.

Budget: We zorgen er voor dat alles binnen het budget past.

Levering

Onze showroom biedt een grote collectie aan badkamer producten en accessoires, van traditietoneel tot moderne stijlen. Met zo’n grote collectie kunnen wij elke stijl badkamer realiseren. Zo vind u o.a. bij ons:

  • Tegelwerk
  • Sanitair
  • Verwarmingen
  • Lichtbronnen
  • Leidingsystemen

Installatie

Onze eigen monteurs komen alles bij uw installeren en aanleggen. Wij slopen eerst de oude badkamer voor u. En daarna beginnen we meteen aan de nieuwe badkamer. Wij kunnen een tijdelijke douche en/of wc voor u aanleggen zo kunt u toch gebruik maken van uw sanitaire behoeftes.

Afspraak maken

11 + 12 =

Pin It on Pinterest