Selecteer een pagina

123-456789
Straat 12 | 5555 EE Eindhoven

Moderne badkamer

Kennismaking

Veel bedrijven rekenen consultatie kosten. Bij badkamers Eindhoven zien we dit als de eerste stap voor een prettige samenwerking. Misschien dat u al precies weet wat u wilt of dat u nog geen flauw idee heeft wat voor een badkamer u wilt hebben. Onze consultants helpen u stap voor stap in het hele proces.

Prijs en Planning

Na de gratis consultant, geven we u een complete offerte van het project. Deze offerte is helder en transparant zo weet u precies wat er gedaan wordt. Uiteraard krijgt u een mondelinge toelichting op deze offerte. Wij staan bekend om onze duidelijke aanpak. Wanneer u met badkamers Eindhoven werkt krijgt u nooit achteraf onvoorziene kosten.

Ontwerp

met onze 3d software maken wij een model van uw nieuwe badkamer. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaan wij alle materialen bestellen. Een van onze projectmanagers neemt uw project op zich. Hij zal met u een afspraak maken om het renovatie project bij u te bekijken. Hij zal met u de planning van het project bespreken.

Productie

We beginnen eerst met het slopen van de oude badkamer en het eventueel verleggen van de diverse waterleidingen. Nadat alle materialen op de locatie aanwezig zijn beginnen we met het bouwen van de nieuwe badkamer.

 

 

 

Afspraak maken

2 + 12 =

Pin It on Pinterest